Előfizetői tartalom

Bajnai: nem megszüntettük, felfüggesztettük a 13. havi nyugdíjat

Portfolio
A mai szavazás nem egyszerűen lezárja a tavaszi ülésszakot, hanem olyan döntéseket hozhat, amelyek hosszú távra meghatározzák sorsunkat" - mondta Bajnai Gordon a parlament rendkívüli ülésszakának zárónapján a a kormány leglényegesebb törvényjavaslatairól történő szavazásra utalva. Közben Kóka János kijelentette, hogy jó döntés volt támogatni a válságkezelést. Demszky Gábor hétfőn a távirati irodának nyilatkozva elmondta: nem szándékozik megbuktatni Bajnait.

Az Index úgy tudja, hogy a liberális frakció reggel 11:8 arányban úgy döntött, hogy ma délután megszavazza az adórendszer átalakítását. Kóka János frakcióvezető közleményében hangsúlyozta, hogy a döntés legfontosabb indoka az volt, hogy jövőre 250 milliárd forinttal, 2011-től pedig az SZDSZ módosító indítványának elfogadásával, újabb 150 milliárd forinttal csökken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés