FONTOS Válságban az autóipar, hatalmas a zuhanás
 
Előfizetői tartalom

Egy szociológus-közgazdász még inkább "elvadult" elképzelései

Portfolio
A Portfolio.hu adórendszerről közölt legutóbbi írása válaszra késztette Németh Györgyöt. Az alábbiakban az ő véleményét közöljük változtatás nélkül. A reakciót kiváltó cikk itt található. 2009.07.08 07:05 Egy közgazdász "elvadult" elképzelései az adókról A Portfolio.hu továbbra is szívesen ad helyet az adórendszerrel vagy annak egy részével kapcsolatos vitáknak.

A kis államról és az ösztönzőkről. Az adózást tárgyazó irályoknak és beszélyeknek nagy divatja vagyon az utóbbi években Magyarországon. Mindenki írja és mondja a tutit, melyet szerintük a politikacsinálóknak, a törvényalkotóknak stb. kutya kötelességük lenne megfogadni, már ha szívükön viselik az ország sorsát - mégsem ezt teszik. Adóviták azonban nincsenek, abban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés