FONTOS Új nagybank született Magyarországon, ötből egy bankszámlát már nála nyitnak a magyarok
 
Előfizetői tartalom

Sírnak vagy nevetnek az ingatlanosok az adótörvények elfogadása után

Portfolio
Amennyiben a jelenleg elfogadott adótörvények rendelkezéseit abból a szempontból tekintjük át, hogy melyik gazdasági ágazatra irányul a legtöbb speciális módosítás, akkor nem kell sokáig töprengenünk: ez az ingatlan szektor. Nemcsak az eredetileg ingatlanadóról szóló törvényként beharangozott, majd több lépcsőben egyes nagy értékű vagyontárgyakat terhelő adóról szóló törvényre átkeresztelt jogszabályra gondolhatunk, fontos változások lépnek életbe a társasági adó és az illetékek tekintetében is - olvasható az RSM DTM Hungary közleményében.

Ingatlanadó: NEM, vagy IGEN, vagy NEMIGEN? "Már a szakmai koncepció kidolgozása során heves vitát váltott ki, hogy az új adónem csak lakóingatlanokra, vagy minden egyéb ingatlanra is vonatkozzon. Nyilvánvalóvá vált, hogy a gazdasági válság által egyik leginkább sújtott szektorra komoly csapást mérne az adó kiterjesztése minden ingatlanra, sőt azt minden ingatlannal rendelkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés