Előfizetői tartalom

Élő adásba hívta meg ellenfeleit az amerikai elnök

Portfolio
Egyeztetésre hívta a Fehér Házba a republikánus és demokrata vezetőket Barack Obama, aki a januári Massachusetts-i időközi választáson elszenvedett vereség után próbálja ismét beindítani az egészségügyi reformot. Az elnök arra szólította fel az ellenzéket, hogy tegyék le az asztalra saját, az amerikai egészségügyi rendszer átalakítását célzó javaslataikat.

Az Egyesült Államok elnöke vasárnap cselekvésre szólította fel az ellenzéki politikusokat, véleménye szerint itt az ideje, hogy a republikánusok - akik eddig egységesen és keményen ellenezték az átalakítást - is előálljanak saját terveikkel és a nyilvánosság előtt bemutassák azokat. Barack Obama ugyanis egyeztetésre hívta a vezető törvényhozókat, melyet a Fehér Ház...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés