Előfizetői tartalom

Mit akar Orbán Viktor? - Meglepő kijelentés

Portfolio
Az országnak már rég csődben kellene lennie, ha csak a kormány elmúlt években tapasztalt teljesítményén múlt volna - jelentette ki Orbán Viktor, de talán meglepő módon beszédében az elmúlt fél évben visszaszerzett befektetői bizalomról is szót ejt. A Fidesz elnöke a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén tartott beszédében úgy vélekedett: a magyar vállalkozóknak és munkavállalóknak volt köszönhető, hogy az ország nem omlott össze.

Kapcsolódó cikkünk2010.02.18 11:08 Orbán Viktor szerepet szán Matolcsynak és Járainak (2.)A Fidesz első embere szerint a magyar nemzetben komoly tartalékok vannak, meglátása szerint a legfontosabb nemzeti ügy a magyar gazdaság talpra állítása kell legyen. Tízből nyolc ember ezt tekinti ma Magyarországon a legfontosabb ügynek - fűzte hozzá a politikus a Világgazdaság Online...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés