FONTOS Helikopterbalesetet szenvedett az iráni elnök
 
Előfizetői tartalom

A Jobbik tábora külön pólust alkot (Forsense)

Portfolio
Lassan növekvő választási kedv mellett továbbra is három párt parlamentbe jutása tekinthető biztosnak - derül ki a Forsense februári felméréséből. A baloldali a szavazókat egyelőre megosztja, hogy több párt és miniszterelnök-jelölt közül lehet választani.. A Jobbik tábora karakteresen elkülönül a kormányoldaltól és parlamenti ellenzékétől, de kormányfő-jelöltjének alacsonyabb ismertsége és támogatottsága hátrányt jelent a centrális pozícióban lévő Orbán Viktorral és a Fidesszel szemben.

Növekvő aktivitás, változatlan preferenciák A pártválasztási preferenciák nem mutatnak jelentős eltérést az előző hónaphoz képest. Az összes megkérdezett körében a Fidesz 31, az MSZP 11, a Jobbik 8 százalékos bázist tudhat maga mögött. Az LMP-re 3 százalék szavazna, növelve a párt parlamentbe jutási esélyeit - olvasható a Forsense elemzésében. Az MDF esetében azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés