Előfizetői tartalom

Idénre 0.7 százalékos növekedést vár a Bizottság

Portfolio
Az Európai Unió kifelé tart a válságból, ám gazdasági fundamentumai továbbra is igen gyengék - véli az Európai Bizottság. A ma napvilágot látott jelentés készítői nem változtattak novemberi prognózisukon és hangsúlyozták, hogy továbbra sem tudtak olyan kockázati tényezőt azonosítani, amely miatt a tényszámok jelentősen eltérnének az előrejelzésben szereplőktől.

Óvatosan a számokkal A Bizottság szakértői szerint 2010-ben az eurozóna és az Európai Unió egyaránt 0.7-0.7 százalékkal növekedhet. Ez jelentős előrelépésnek számít, hiszen 2009-ben az eurozónában 4.0, az Európai Unióban pedig 4.1 százalékos visszaesést mértek. Az élénkülésre utaló hírekkel óvatosan kell bánnunk, hiszen a kedvező fejlemények hátterében számos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés