Előfizetői tartalom

Roham az arany piacán - Hegymenetbe kapcsol az árfolyam?

Portfolio
Új csúcsra száguldott tegnap az arany azonnali árfolyama, és a következő hónapokban akár további áremelkedés elé nézhet majd a piac. Az 1,240 dollár feletti szintek elérésében a befektetők felőli igény megugrása jelentős szerepet játszik, és persze azt se feledjük, hogy az utóbbi időben a világ jegybankjai a korábbi évekhez képest szokatlan módon inkább a nemesfém vételi oldalát erősítik. A K&H Alapkezelő befektetési igazgatója szerint hosszú távon meglehetősen érdekes sztorival kecsegtetnek a nemesfémpiacok, és optimista a Conclude ügyvezetője is, aki szerint az 1,300 dollár feletti szintek is elérhetővé válhatnak.
Új, 1,240 dollár fölötti történelmi magasságba kapaszkodott tegnap az arany azonnali árfolyama, mely szintekről ma sem mutatkozik érdemi korrekció. E befektetők arany iránti étvégya csillapíthatatlan, a nemesfém euróban vad szárnyalást mutat a görög adósságválság miatti feszültségek hatására.Az árfolyamot befolyásoló legfontosabb tényezők: 1. Befektetők felőli...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái