Előfizetői tartalom

Hogyan mentené meg az új kormány a magyar egészségügyet?

Portfolio
A tegnap benyújtott kormányprogram "egészségügy megmentésére" vonatkozó fejezetében semmi újdonsággal nem találkozunk, szó szerint a két és fél hónappal ezelőtt megjelent választási program köszön vissza (általános vállalások, konkrétumok hiánya). Ez az Orbán Viktor által tegnap benyújtott dokumentumra is teljes egészében igaz. Az egy hét múlva felálló kormány konkrét elképzeléseiről így tehát még mindig nem kapunk információkat, így a címben szereplő kérdésre sem tudjuk pontosan megmondani a választ.

Új információk hiányában mi is csak ugyanazokat a pontokat tudjuk kiemelni a szombaton benyújtott kormányprogram egészségügyre vonatkozó fejezetéből, amit március közepén. Kilenc oldalon kilenc pont Az új kormányzatnak elsődleges feladata lesz a rendezetlen viszonyok felszámolása, a kiszámíthatóság megteremtése - olvasható a szombaton, az Országgyűlésnek benyújtott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés