Előfizetői tartalom

Magyarország lekerült az amerikai Watch List-ről

Portfolio
Magyarország az idén lekerült az amerikai Watch List-ről, amelyre azon országok kerülnek, amelyekben problémák merülnek fel a szellemi tulajdonjoggal kapcsolatban. Magyarország több éve szerepelt a listán, így a listáról való lekerülés a szellemitulajdon-védelem területén megmutatkozó javulások elismeréseként értékelhető.

Az USTR (az Amerikai Egyesült Államok Kereskedelmi Képviselője) az elnök tanácsadója kereskedelmi politika és fejlődési irány tekintetében, minden évben közzéteszi az ún. Speciális 301 Jelentését (Special 301 Report) azon országok szellemitulajdon-védelmi helyzetéről, amelyek az Egyesült Államok kereskedelmi partnerének minősülnek. Ennek célja nemcsak jelzés az USA kormánya...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés