Előfizetői tartalom

Kósa: "szűk esélyünk van arra, hogy elkerüljük Görögország helyzetét"

Portfolio
Megdöbbentően negatív kijelentések sorozatát tette a Napi Gazdaság mai konferenciáján Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke, amikor úgy fogalmazott: Úgy tűnik az átadás-átvétel alapján, hogy a közvetlen államcsőd elkerülése a cél jelenleg, szűk esélyünk van arra, hogy elkerüljük Görögország helyzetét, a helyzet ugyanis sokkal rosszabb, mint hittük. Legfeljebb két évre szóló kríziskezelést hirdet meg a kormány a hétvégén és jövő héten - mondta Kósa. Ennek részeként a gazdasági alkotmányossági szabályok felfüggesztésére is sor kerülhet.

Azonnali válságkezelés, új gazdaságpolitika A Fidesz vezető politikusa a "sokkal rosszabb a helyzet, mint gondoltuk" típusú kommunikáció alátámasztására a Napi Online beszámolója szerint rámutatott: van olyan igazgatási ágazat, ahol júniusra már nem tudunk bért fizetni, mert elfogyott az erre elkülönített keret. Most nem lehet semmi konkrétumot mondani, hiszen a hét végén...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái