Előfizetői tartalom

Financial Times: Kontárok Magyarországon

Portfolio
Kontárok Magyarországon - ezzel a címmel kommentálta a Financial Times a magyarországi események hétvégi összefoglaló cikkét. A világsajtót bejárt magyarországi történet végére a neves lap megjegyzi, mindez leckeként kell szolgáljon az új kormány számára, a jegybankelnök, Simor András eltávolítását a piac nem fogja tolerálni. Mindeközben már a világhíres "jósprofesszor", a 2008-ban kirobbant válságot elsőként előre jelző Nouriel Roubini is Magyarországgal foglalkozik, "Magyarország magának okozhatta a bajt, súlyosbítva az ország pénzügyi helyzetét"

"A magyar kormány talán azért túlozza el az ország pénzügyi nehézségeit, hogy új megszorító intézkedésekre készítse fel az ország társadalmát. Az államcsőd nyilvános emlegetése nem építő jellegű" - mondta riportereknek a New York-i egyetemi professzor, Nouriel Roubini, akit onnan ismer a világ, hogy elsőként jósolta meg a 2008-ban kirobbant globális pénzügyi válságot....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái