Előfizetői tartalom

Nincs gond az idei magyar finanszírozással - Citi a CNBC-n

Portfolio
Újra kivonult a CNBC stábja Magyarországra, a téma várhatóan egész nap az újabb magyar hitelességi válság lesz, több politikus és független szakértő megszólal majd. Az eseményeket folyamatosan figyelemmel követjük. Eddig Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert, Oszkó Péter volt pénzügyminisztert és Gárgyán Esztert, a Citi elemzőjét szólaltatták meg a budapesti Kossuth téren.

11:29 Már eddig is nagy államháztartási kiigazítás következett be Magyarországon, aminek következtében a ciklikusan igazított elsődleges egyenleg már többletbe fordult - hívta fel a figyelmet egy fontos stabilitási szempontra a magyar állam kapcsán Gárgyán Eszter. A Citi budapesti elemzője a CNBC-nek nyilatkozva azt is hangsúlyozta: már 2011-ben csökkenésnek indulhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés