Előfizetői tartalom

Az egészségügyben is lép a Fidesz

Portfolio
Az egészségügyi szakmai kamarai kötelező tagság visszaállítását, a patikaliberalizáció megállítását, valamint az Egészségbiztosítási Felügyelet (EBF) megszüntetését javasolja majd a kormánynak az Országgyűlés egészségügyi bizottsága - mondta a testület szerdai ülésén Mikola István, a bizottság fideszes elnöke az MTI tudósítása szerint.

Kapcsolódó cikkünk2010.05.28 12:37 Az új kormány felülvizsgálja az elmúlt 8 év intézkedéseit az egészségügybenKifejtette, a Fidesz évek óta hangoztatta, hogy a kötelező kamarai tagság eltörlésével nem ért egyet. A patikaliberalizáció megállítása A patikaalapítást szabályozó gyógyszer-gazdaságossági törvény módosítását is szeretnék, mint az elnök elmondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés