Előfizetői tartalom

"Cserbenhagyásos gázolás" történt - Mit tesz az új kormány az egészségügyben?

Portfolio
Az új kormány egészségügyi politikájának megalkotásakor arra törekszik, hogy megelőzze a fokozott várakozások kiépülését, miközben tisztában van a realitásokkal és az ágazati szereplők jogos elvárásaival - rajzolódott ki a Világgazdaság által szervezett egészségügyi konferencia közönsége körében, miután meghallgathatták a Nemzeti Erőforrás Minisztérium két államtitkárának beszédét. Szócska Miklós, a minisztérium egészségügy irányításáért felelős államtitkára előadásában többször is hangsúlyozta, hogy "még nagyon az elején vagyunk a folyamatnak", jelenleg a cselekvési tér feltérképezése folyik, eközben ugyanakkor több konkrét azonnali intézkedést is bejelentett.

Rövid idő alatt lehetetlen megfelelni a rendkívüli elvárásoknak - hívta fel a közönség figyelmét Szócska Miklós a Világgazdaság mai konferenciáján utalva arra, hogy az új kormány egy héttel ezelőtt vette át az ország vezetését. Az államtitkár ezért hangsúlyozta, hogy ebben a pillanatban még nem mondhat konkrét cselekvési tervet, nem ismertetheti a részletes programot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés