Előfizetői tartalom

Előzetes bejelentés nélkül váltották le az EKI főigazgatóját (2.)

Portfolio
Az egészségügyi államtitkár egy nyolcfős csapat élén szállt ki kedden az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézetbe - tudta meg az Index. Szócska Miklós bejelentette a főigazgatónak, Kárpáti Zsuzsannának, hogy azonnali hatállyal megszűntnek tekinti megbízatását. Kárpáti az MSZP egészségügyi szakpolitikusa 2007-ben pályázaton nyerte el az intézet határozott időre szóló vezetői megbízatását - emlékeztet laptársunk.

A Nemzetierőforrás-minisztérium egészségügyi államtitkára, Szócska Miklós személyesen, előzetes bejelentés nélkül ment el az Egészségügyi Készletgazdálkodási Intézetbe, hogy leváltsa a főigazgatót. Az Index információi szerint kedden reggel az államtitkár egy nyolcfős csapat élén jelent meg a Szentkirály utcai épületében, hogy kérje az intézet átadás-átvételi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés