Előfizetői tartalom

Az egész rendszert átitatja a korrupció - Mi lehet a megoldás?

Portfolio
Az új kormány határozottan kinyilvánította, hogy az egységes biztosítási rendszer fenntartására törekedik az egészségügyben. Ez ugyanakkor korántsem jelenti a magántőke bevonásának kizárását - vélekedik Zsoldos Miklós. Az Union elnök-vezérigazgatója szerint lehet olyan megoldást találni, amelyben a piac minden szereplője jobban jár, miközben kifehérített többletforráshoz jutnak a rendkívül nehéz helyzetben lévő egészségügyi intézmények. Zsoldos Miklóssal, az Union elnök-vezérigazgatójával a magyar egészségbiztosítás rendszerét övező kihívásokról beszélgettünk.

Portfolio.hu: Ha már az egészségbiztosításról beszélünk, nem mehetünk el az egészségbiztosítás átalakítására korábban tett kísérlet mellett. Ön miként vélekedik erről, miért bukott meg az a reform? Zsoldos Miklós: Fontos leszögezni, hogy a lehetőségek nem azon múlnak, hogy egybiztosítós vagy több-biztosítós modellről beszélünk. Több szereplős piacról van...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái