Előfizetői tartalom

Az esélyegyenlőségi terv, mint a munkahelyi esélyegyenlőség előmozdításának egyik eszköze

Portfolio
Egyes hátrányos helyzetű munkavállalói csoportok esélyegyenlőségének biztosítását szolgálja a Munka Törvénykönyve ("Mt.") által külön is nevesített esélyegyenlőségi terv intézménye. Az esélyegyenlőségi terv alkalmas eszköz lehet a munkáltató számára, hogy a munkahelyi esélyegyenlőség előmozdításával kapcsolatban rá háruló feladatokat, elvárásokat hatékonyan teljesítse.

A munkáltatóknak, illetőleg a személyzeti ügyekért felelős vezetőknek számos eszköz áll a rendelkezésére annak érdekében, hogy a munkavállalók közötti esélyegyenlőséget biztosítsák, illetve előmozdítsák. Ilyen célból a HR vezetők alkalmazhatnak belső szabályzatokat, iránymutatásokat illetve tematikus munkahelyi tréningeket is szervezhetnek. Jóllehet, e megoldások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés