Előfizetői tartalom

Nem volt megfelelő az új típusú influenzával kapcsolatos kommunikáció

Portfolio
Nem volt megfelelő a H1N1-gyel kapcsolatos kommunikáció, mondta Paller Judit országos tiszti főorvos az InfoRádió Aréna című műsorában. Arra is kitért, hogy nem lehetett előre tudni, mennyire lesz súlyos a járvány, ezért indokolt volt a készültség. Beszélt arról is, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni a kötelező egészségügyi szűrések fontosságának hangsúlyozására, az információkat és a szűrési lehetőségeket ismertetni kell az állampolgárokkal.

Kapcsolódó cikkünk2010.01.27 10:49Áljárvány a H1N1? - Cáfol a WHONagy tanulságokkal szolgált a H1N1 vírus egyéves története, amely után le kell vonni a következtetéseket - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában az ÁNTSZ új vezetője, aki szerint a járvány kommunikációja nem volt megfelelő. Paller Judit szerint az állampolgárokhoz és az orvosokhoz nem jutottak el...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés