FONTOS Bankot robbantott két taxis cég Budapesten
 
Előfizetői tartalom

Washington és Moszkva küzdelme a "halál vigécéért"

A thaiföldi feljebbviteli bíróság augusztus 20-án általános meglepetésre úgy döntött, hogy az amerikai kérésnek eleget téve kiadják az Egyesült Államok igazságszolgáltatásának Viktor But orosz állampolgárt, akit 2008 márciusában egy hátborzongató krimibe illő titkosszolgálati akcióval csapdába csaltak a bankoki Sofitel szállodában.

Az amerikai kommandó magukat a kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők küldötteinek kiadó tagjai száz (nem tévedés: 100) levegő—föld rakéta vásárlásáról kezdeményeztek tárgyalásokat a férfivel. A megbeszélés első percében azonban rávetették magukat, a thai hatóságok pedig a tévékamerák előtt elhurcolták a kétségbeesetten ordító oroszt. A történet tehát a világgazdaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés