Előfizetői tartalom

Hagyományteremtő elismerés: Richter Gedeon az év történelmi üzletembere

Portfolio
Hagyományteremtő céllal indította ma útjára az "Év történelmi üzletembere" című sorozatot a Menedzserek Országos Szövetsége (MOSZ), első alkalommal Richter Gedeonnak, a magyar gyógyszeripar és a Richter gyógyszergyár alapítójának ítélte a kitüntető címet. Az elismerést Bogsch Erik, a gyógyszergyártó vezérigazgatója a Magyar Tudományos Akadémián megrendezett tudományos ülés keretében vette át, aki megtiszteltetésnek nevezte, hogy a MOSZ elnöksége a 103 jelölt közül Richter Gedeont választotta.

Az idei évtől kezdődően a Menedzserek Országos Szövetsége meg kíván emlékezni a történelmi jelentőségű magyar vállalatvezetőkről, üzletemberekről, menedzserekről - indokolta az "Év történelmi üzletembere" című sorozat elindítását Takács János. A MOSZ elnöke a tudományos ülésen elmondta, hogy az elnökség döntésének értelmében elsőként Richter Gedeonról emlékeznek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés