Előfizetői tartalom

Gödörben rekedt az egészségügyi ágazat (Szócska Miklós)

Portfolio
Az ágazat bent rekedt a gödörben, én pedig felülről ások - érzékeltette az egészségügyi rendszer jelenlegi helyzetét (a chilei bányakatasztrófa mentési munkálataihoz hasonlítva) Szócska Miklós. Az egészségügyért felelős államtitkár a Népszabadság tudósítása szerint egy szombati konferencián úgy fogalmazott, hogy kampányidőszak van, így a jövőt érintő költségvetési kérdésekről csak október 3. után adhat bővebb információt.

Kampányidőszak van Keresem a bennrekedtekhez vezető utat. De ha odalenn kitör a pánik, és azonnal ki akarnak jutni, akkor abból polgárháborús állapot lesz, és a szűk térben csak egymást taposhatják agyon - magyarázta az államtitkár a napilap hétfői cikke szerint. Szócska Miklós hangsúlyozta, hogy kampányidőszak van, ezért "a jövő költségvetési kondíciókkal, az egészségügy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés