Előfizetői tartalom

Itt az adócsomag - Nézd meg, mennyit nyersz vele!

Portfolio
Kikerült az országgyűlés honlapjára a T/1376. számú törvényjavaslat az adó- és járuléktörvények, a számviteli törvény és a könyvvizsgálói kamarai törvény, valamint az európai közösségi jogharmonizációs kötelezettségek teljesítését célzó adó- és vámjogi tárgyú törvények módosításáról. Ebből a leginkább közérdeklődésre számot tartó elem természetesen a személyi jövedelemadó törvényben történő változások.

Az előzetesen kiszivárgott verzióhoz képest nemigen történt változás a végsőnek tekinthető változatban: A fő változások 2011-től: - adókulcsból egy lesz, 16%. - a gyerekek után járni fog az adókedvezmény, valóban adóalap-csökkentő módon, vagyis a családi kedvezmény - az eltartottak lélekszámától függően - kedvezményezett eltartottanként és jogosultsági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés