Előfizetői tartalom

A Költségvetési Tanács stábjának védelmében

Oblath Gábor, közgazdász
Hosszabb idő kell ahhoz, hogy a szakma felmérje, milyen veszteség érte a Költségvetési Tanács (KT) Titkárságának - elemzői stábjának - felszámolásával. Addig is szeretném az olvasókkal megosztani egy levelezés történetét, amelynek közzétételét lassította, hogy illetékesek hozzáférhetetlenné tették a KT stábjának munkáit - kikapcsolták az mkkt.hu honlapot. A honlap tartalma azonban ismét megtekinthető a http://freepress.nuzoka.com/ címen, és hamarosan a régi linkek is felélednek. Az elkészült munkák minősége magáért beszél, persze csak azoknak, akik az elemzéseket elolvassák.

Háttér. Nemcsak a kormánypárti politikusok, hanem a kormányzati intencióknak lelkesen megfelelni igyekvő, úgynevezett politikai elemzők is naponta mondják fel a leckét: valójában szó sincs arról, hogy a KT szakmai stábját statáriális törvénykezéssel - a Munka Törvénykönyvét hatályon kívül helyezve - brutálisan kivégezték volna. Tekintetüket, a polgári ízlésnek aligha...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái