Előfizetői tartalom

Akár jövő hétfőig titokban maradhat a monetáris tanácstagok neve

Portfolio
Az alap forgatókönyv szerint minden a jövő hétfői ülésen kerül sorra a leendő monetáris tanácstagokkal kapcsolatban, azaz a jelölés, a bizottsági meghallgatás és a parlamenti szavazás is - jelezte ma délelőtt a gazdasági bizottság vezetője, Rogán Antal az Indexnek. Később kiderült: elképzelhetőnek tűnik, hogy a jelölésre és esetleg a meghallgatásra még a héten, egy rendkívüli ülésen sor kerül, de döntés erről nem született.

Amint múlt pénteki cikkünkben rámutattunk: holnaptól közel egy hétig működésképtelen lesz a Magyar Nemzeti Bank monetáris tanácsa, hiszen a távozó tagok mandátuma lejár, az újak kinevezése pedig március 7-én várható. A fentiek alapján akár aznapig sem derülhet ki, hogy ki lesz a négy jelölt.Kapcsolódó cikkünk2011.02.25 11:56 Egy hétig nem lesz monetáris tanácsunk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés