Előfizetői tartalom

Orbán: az energiafüggőség csökkentése szabadságkérdés

Portfolio
A soros elnökség dolga, hogy bármi is történik, állhatatosan kitartson a legfontosabb és mindmáig egyedül biztos program, a gazdasági kormányzási csomag megvalósítása mellett - szögezte le pénteken Brüsszelben Orbán Viktor. A Bruxinfo tudósítása szerint a miniszterelnök egyúttal óvott attól, hogy a mediterrán térség "aktuális gondjai" miatt a jövőtől (a keleti partnerségtől) vonjanak el forrásokat.

A magyar miniszterelnök "szokásos munkamegbeszélésnek" minősítette találkozóját pénteken Herman Van Rompuy-jel, az Európai Tanács (EiT) elnökével, akivel - csakúgy, mint Barroso bizottsági elnökkel - szavai szerint az elnökség kezdete óta igyekszik (személyesen, vagy telefonon) hetente egyszer egyeztetni. A pénteki megbeszélés után brüsszeli magyar tudósítókkal találkozva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés