Előfizetői tartalom

Kinek tűnik fel előbb, hogy kicsi lesz a csomag?

Sokat javult Magyarország külső megítélése az elmúlt hónapokban, mintha a piac már át is esett volna a ló túlsó oldalára. Hamarosan azonban minden szereplő számára le fog esni, hogy nem elég, ha a Széll Kálmán Terv fele, kétharmada teljesül. Az is lehet, hogy még a teljes kiigazítási program is kevés lesz, az EU pedig rajtunk gyakorolhatja majd most formálódó szigorát.

A magyar gazdaság a Széll Kálmán Tervvel vergődött ki arra az útra, ami végre valóban járhatónak tűnik. Az adó- és kiadáscsökkentéseket ugyan nem egyidejűleg hajtja végre a kormány (a kettő közötti időbeli és költségvetési lyukat ideiglenes bevételekkel tölti ki), de maradéktalan végrehajtás mellett mutatkozik rá esély, hogy 2013-ban már ne egy súlyos determinációkkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés