Előfizetői tartalom

Nem látnák szívesen Gordon Brownt az IMF élén

Portfolio
Bár a korábbi hírek szerint nagy az esélye Gordon Brown egykori brit pénzügyminiszternek és miniszterelnöknek a Nemzetközi Valutaalap várhatóan jövőre megüresedő vezérigazgatói pozíciójának megszerzésére, David Cameron konzervatív brit miniszterelnök ma jelezte, nem szívesen látná politikai ellenfelét az IMF vezetői székében, márpedig ennek eldöntésébe neki is komoly beleszólása van.

Megakadályozza David Cameron, hogy Gordon Brown legyen Dominique Strauss-Kahn utódja - jelentették kedden brit lapok. A brit miniszterelnök a BBC adásában közölte: nem elődje a “legmegfelelőbb személy" az IMF vezetői székébe, ugyanis nem ismerné el, hogy Nagy-Britannia adósságproblémával néz szembe, holott ez magától értetődik. Gordon Brown sajtóhírek szerint valóban aspirál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés