Előfizetői tartalom

Tulassay: mindig az egészségügyön verik el a port

Portfolio
Az egészségügy a végét járja - mondta Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora az InfoRádió Aréna című műsorában. A szakértő hangsúlyozta: ha az ellátás finanszírozására a közforrások kevésnek bizonyulnak, kiegészítő forrásokat kell találni, vagy ki kell mondani, hogy a jelenlegi összegből csak egy szerény szolgáltatási csomagot lehet biztosítani.

Az elmúlt tizenöt-húsz évben, ha padlást kellett söpörni, két területet találtak meg: az egészségügyet és az oktatást - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Tulassay Tivadar, aki nem érti, miért éppen e szektorokat sújtja mindig a forráskivonás. A Semmelweis Egyetem rektora úgy véli: ha a Széll Kálmán-tervben foglaltak szerint valóban elvonnak 120 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés