Előfizetői tartalom

A várttal ellentétben nőtt a munkanélküliség (elemzők)

Portfolio
Kissé tovább emelkedett, 11,6% volt a munkanélküliség az első negyedévben, miközben várakozás konszenzus szerint az volt, hogy a ráta nem változik. Az év eleji "holtszezon" lecsengése után a foglalkoztatás javulhat, a kormányzati intézkedések hatására viszont, amely szigorítaná a munkaerőpiacról való kivonulás feltételeit, a munkanélküliek száma magas maradhat.

Kapcsolódó cikkünk2011.04.28 10:00 Holtponton a foglalkoztatás, csúcsközeli a munkanélküliségA munkanélküliségi ráta az első negyedévben tovább nőtt, miközben az elemzői konszenzus szinten maradást várt - kommentálja a mai foglalkoztatási és munkanélküliségi adatokat Kondrát Zsolt, az MKB elemzője. (A munkanélküliségi ráta szinten maradására, 11,5%-ra számítottak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés