Előfizetői tartalom

A korkedvezményes nyugdíjazásról is beszélt Navracsics

Portfolio
Az eredeti elképzelések szerint nincs arról szó, hogy ha valaki már nyugdíjba vonult, akkor annak a nyugdíját a kormány felülvizsgálja, bár tény, hogy több nyilatkozat is utalt erre az elmúlt időszakban - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Navracsics Tibor, aki hozzátette: ha bekerül ez a Belügyminisztérium és a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma által készített javaslat, akkor kormányülésen megvitatják.

Hangsúlyozta azonban: nem biztos abban, alkotmányos megoldás az, hogy ha valaki már nyugdíjba ment egy meghatározott jogi konstelláció mellett, akkor annak a nyugdíját utólag felülvizsgálják. Pintér Sándor belügyminiszter a rendvédelmi szakszervezetek vezetőivel hétfőn folytatott megbeszélés után azt mondta, mindenképpen felülvizsgálják azoknak a státuszát, akik egészségesek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés