Előfizetői tartalom

A közmunkaprogramok részeként lesz felnőttképzés is

Portfolio
Nem szűnik meg a hátrányos helyzetűek foglalkoztatását segítő Start-kártya, és a felnőttképzéseket csak átmenetileg állították le - mondta a Kossuth Rádió reggeli műsorában Czomba Sándor. A Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára szerint a közmunkaprogram része lesz a felnőttképzés, hogy "a közmunkában részt vevők ne úgy lépjenek ki, mint ahogy beléptek".

Az államtitkár mai nyilatkozatával reagált a sajtóértesülésekre, ugyanis a Hírszerző tegnap arról írt, a foglalkoztatásért felelős államtitkárság leállította a Start Kártyás (hátrányos helyzetűek foglalkoztatását járulékkedvezménnyel támogató) programokat, valamint a felnőttképzési támogatásokat. A Portfolio.hu azon kérdéseire, valóban felfüggesztették-e ezeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés