Előfizetői tartalom

Varga Mihály jövőre megszüntetné az adójóváírást

Portfolio
A svájci frank ereje visszavetheti a magyar gazdasági növekedést, a kormány és a bankok adósmentő csomagja 25-30 ezer devizahitelesnek segíthet - mondta el a Gazdasági Rádiónak nyilatkozva Varga Mihály. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár arról is beszélt, hogy az adórendszer átalakítása az eredeti terveknek megfelelően halad tovább, egyedül az adójóváírás kivezetésének üteméről lehet vita. Varga Mihály azt támogatná, ha az adójóváírás már jövőre megszűnne.

A nyilatkozat további részleteiről:Kapcsolódó cikkünk2011.07.22Varga: ha kell, elad az állam a MOL részesedésbőlVeszélyes az erős frank "Ha a mostani frankárfolyam tartós marad, akár 0,3-0,5 százalékponttal is ronthatja a gazdaság növekedési képességét" - mondta Varga Mihály a rádió Nap Vendége műsorában. A Miniszterelnökséget vezető államtitkára úgy vélekedett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés