Előfizetői tartalom

Elkezdte a reálhozamokat fizetni az AXA

Portfolio
Augusztus 1-jével megkezdte a reálhozamok fizetését, és a jogszabályokban meghatározott határidőig, 2011. augusztus 31-éig valamennyi pénztártagjának kifizeti - írja mai sajtóközleményében az AXA Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár. Az AXA Nyugdíjpénztár 271 milliárd forint tagi vagyont utalt át a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapnak, ebből az összes hozam 64 milliárd forintot tesz ki.

Az AXA Nyugdíjpénztár az Államadósság Kezelő Központtól ennek 10 százalékát, összesen 6,4 milliárd forintot igényelt vissza és fizet ki reálhozamként pénztártagjai részére, míg a tagdíjkiegészítések visszaigénylésének és kifizetésének összege 1,9 milliárd forint. A legmagasabb kifizetési összeg az AXA Nyugdíjpénztárnál eléri a 4,2 millió forintot. Az AXA...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés