Előfizetői tartalom

Már a héten döntés születhet a végtörlesztésről

Portfolio
Több szempontból is izgalmasnak ígérkeznek a következő napok. Azon túl, hogy valószínűleg sokat hallunk még a pénteki bejelentések hatásairól, és újabb részletek derülhetnek ki a 180-as árfolyamon való végtörlesztés lehetőségeiről, végre megtudhatjuk, hogy az amerikai jegybank próbál-e valamit tenni a gazdaság élénkítése érdekében. A piaci szereplők hetek óta az amerikai jegybank döntésére várnak.

A kormánytagok a pénteki bejelentések előtt két nappal tárgyaltak arról az előterjesztésről, amely szerint magánszemélyek 180 forintos svájci frank-, 250 forintos euró- és 2 forintos japánjen-árfolyamon egy összegben törleszthetnék elő devizaalapú hitelüket. Az erről szóló törvényjavaslat ezen a héten vagy jövő héten már szerepelhet a parlament napirendjén - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés