Előfizetői tartalom

Újabb mentőcsomagot kaphatnak a devizahitelesek (Interjú)

Portfolio
Alapesetben sem Magyarország, sem Németország kapcsán nem számolok recesszióval jövőre, de Magyarország esetén kifejezetten nagyok a lefelé mutató növekedési kockázatok - fejtette ki meglátását a Portfolio.hu-nak adott interjújában Peter Attard Montalto. A Nomura bankház londoni elemzője a kormány közelmúltbeli bejelentései mellett is lát még lyukat az idei költségvetésben. Véleménye szerint csak kevesen fognak majd élni a kedvezményes árfolyam melletti devizaalapú jelzáloghiteles végtörlesztési lehetőséggel, emiatt arra számít, hogy a kormány a következő hónapokban további segítő lépéseket dolgoz ki.

Peter Attard Montalto meghívott előadója lesz a Portfolio.hu által szervezett Budapesti Gazdasági Fórumnak, amelyre október 27-én kerül sor. Portfolio.hu: Reálisnak látja-e, hogy az eurózóna gazdasági lassulása recesszióba csap át? Hogyan látja a Magyarország két nagy exportpiacának számító Németország és Franciaország következő egy-két évi GDP-kilátásait? ...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái