Előfizetői tartalom

Reagált Matolcsy a brüsszeli értékelésre (2.)

Portfolio
Magyarország az első csatát, a pénzügyi egyensúly helyreállításának csatáját már megnyerte - az Európai Unióhoz történt 2004-es csatlakozás óta egyetlen évben sem mondták ki Brüsszelben, hogy 3 százalék alatti költségvetési hiány lesz Magyarországon - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter csütörtökön az MTI tudósítása szerint.

A miniszter a Nokia Siemens Networks budapesti Kutatás-Fejlesztési Központjához nyújtott állami támogatás hivatalos szerződésének aláírása alkalmából tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta, Magyarország annak a hét tagállamnak az egyike, amely teljesíti a pénzügyi és stabilitási paktum által előírt 3 százalékos hiányszintet. "Ilyen klubhoz tartozni dicsőség" - fogalmazott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés