Előfizetői tartalom

"Magyarország a következő európai válságország" (WSJ)

Portfolio
Egyre többen felfigyelnek a magyarországi gazdaságpolitikai és piaci fejleményekre, és nem túl biztató véleményt fogalmaznak meg. A Wall Street Journal egyik szerkesztőségi blogja egyenesen azt írja, hogy "Magyarországon lehet a következő válság Európában", egy londoni feltörekvő piaci közgazdász lesújtó kommentárt közölt a csütörtöki DKJ-aukció után.

"Tudom, hogy mire gondolnak: nincs elég rémisztő, magas államadóssággal rendelkező ország, ami miatt aggódhatnánk, igazam van?" - teszi fel a kérdést a Wall Street Journal MarketBeat című blogjában Mark Gongloff. "Nagyon unalmas csak Görögország, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Írország, Franciaország és Ausztria miatt aggódni. És ne felejtsük el az Egyesült Államokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés