Előfizetői tartalom

Matolcsy: nem ez volt az utolsó csata (2.)

Portfolio
Nem meglepő módon az új IMF-megállapodás volt a fő téma a Parlament ma ülésének kezdetén és az ellenzéki kritikákra Matolcsy György reagált. A nemzetgazdasági miniszter minden erejével azon volt, hogy a mostani megállapodást megkülönböztesse a 2008-as őszi hitelcsomagtól, a kormány most egyetlen fillért sem szeretne lehívni. A tárcavezető közben hangsúlyozta, hogy sikeres volt az elmúlt másfél év magyar, nem klasszikus recepteket alkalmazó gazdaságpolitikája és lesznek még csaták a szabadságharcban.

Sűrű hét vár a parlamenti képviselőkre, a menetrendről itt olvashatnak:Kapcsolódó cikkünk2011.11.21Az IMF-megállapodástól lesz hangos a ParlamentMilyen megállapodás? Nem látunk magunk előtt semmilyen megállapodást - reagált Vona Gábor felszólalására Matolcsy György. A mostani tárgyalások különbözni fognak a 2008-as őszi kényszertárgyalásoktól. Akkor ugyanis semmilyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés