Előfizetői tartalom

Kiszivárgott, mivel készül nekünk az IMF

Portfolio
Magyarország egy klasszikus készenléti hitelmegállapodást (SBA) kaphat a Nemzetközi Valutaalaptól - írja a Financial Times az ügyhöz közel álló forrásokra hivatkozva. Vagyis a kormány a három évvel ezelőttihez hasonló hitelprogramról állapodhat meg az IMF-fel, ami feltételeket tartalmaz és negyedéves program-felülvizsgálatot. Közben a Nemzetközi Valutaalap részéről is megszóltltak, ezek szerint még nem végleges, hogy mit kaphat Magyarország.

Ebből SBA lesz A Nemzetközi Valutaalap egy készenléti hitelmegállapodással készül Magyarország számára, hogy könnyítse az ország pénzügyi nehézségeit, de ennek a megállapodásnak feltételei lesznek - írja a Financial Times. A cikk megjegyzi: ez egy csapás lehet a magyar kormánynak, amelyik egy "biztosítás" típusú, szigorú előírások nélküli egyezségben bízik. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés