Előfizetői tartalom

Szerdán találkozik Fellegi Tamás Irina Ivascsenkóval

Portfolio
Szerdán találkozik Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter Irina Ivascsenkóval, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) budapesti képviseletének vezetőjével - jelentette be a miniszter hétfőn Budapesten az MTI tudósítása szerint. Közben a londoni elemzők körében kezd egyöntetű kép kirajzolódni arról, hogy mekkora hitelkeretre lenne szüksége Magyarországnak.

A sajtótájékoztató részleteiről bővebben:Kapcsolódó cikkünk2011.12.05100 milliárd forint visszafizetésére is kötelezheti az EU a MalévotKözlése szerint informális tárgyalások folynak addig, ameddig a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Bizottság, valamint a magyar kormány mandátumot ad a tárgyalódelegációknak, ami január első napjaiban várható.Kapcsolódó cikkünk2011.11.30Fellegi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés