Előfizetői tartalom

A hatalmas változások napja: nyugdíjpénzek, megszorítás, devizahiteles mentőcsomag

Több fontos kormányzati intézkedés bejelentése csúszott egy napra, így csütörtökön csak kapkodhatták a fejüket azok, akik ki akartak igazodni az új információk tengerében. A kormányszóvivő sajtótájékoztatók gyakorlatilag egymást érték. Ezekről megtudhattuk, hogy mit tartalmaz a Bankszövetség és a kormány megállapodása a devizahitelesek megsegítéséről, emellett a nemzetgazdasági miniszter elárulta az újabb költségvetési intézkedéscsomagot. Ez utóbbi csomag egyik eleme, hogy gyakorlatilag megszûnik a kötelező magán-nyugdíjpénztári tagdíjfizetés, és ezzel kapcsolatban már el is készült a javaslat, a Parlament előtt fekszik. Az alábbiakban összegyûjtöttük a csütörtöki nap legfontosabb eseményeit.
2011. december 15. 17:02 Fontos döntések: csak kapkodhattuk a fejünket Délben kezdődött a Bankszövetség és a nemzetgazdasági miniszter tájékoztatója, majd ezt követően Matolcsy György ismertette a jövő évre tervezett pótlólagos költségvetési intézkedéseket és beszélt...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái