Előfizetői tartalom

IMF-megállapodás: sokkoló forgatókönyvekkel is számolnak az elemzők

Portfolio
Miközben zajlanak a tárgyalások a kormány és a nemzetközi szervezetek között, egyre több külföldi elemző igyekszik számba venni az EU-IMF-páros és a magyar kormány közötti egyeztetések kimeneteleit. Több sokkoló forgatókönyv készül az elemzőházakban, de nyugtatásképp azonnal hozzá is teszik: alapesetben a megállapodás létrejöttével számolnak.

Az előkészítő tárgyalásokról szóló legutóbbi hírek:Kapcsolódó cikkünk2012.01.12Simorral utazik Fellegi Németországba2012.01.11Szólt az IMF: még nincs szó a hivatalos tárgyalásról2012.01.11A csütörtöki találkozó után nyilatkozhat FellegiA Morgan Stanley londoni elemzői legutóbb megjelent, a CEEMEA feltörekvő régió 2012-es gazdasági kilátásait taglaló anyagában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés