Előfizetői tartalom

A világ legboldogtalanabb nemzete a magyar

Portfolio
A világ boldogabb lett 2007 óta, a magyarok nem - állapítható meg az Ipsos2011 végén elvégzett, és a napokban publikált "boldogságfelméréséből". A válság és a konfliktusok ellenére a boldogságindex (vagyis a az a szám ,ami azt mutatja, hogy a felnőtt lakosság hány százaléka "nagyon boldog") 2 százalékponttal növekedve 22 százalékra emelkedett. Eközben a magyar mutató 10 százalékról hat(!) százalékra esett.

Tíz emberből nyolc úgy nyilatkozott, hogy boldog, vagy nagyon boldog - legalábbis abban a 24 országban, ahol az Ipsos kutatóintézet elvégezte a felmérést. A kutatók a "nagyon boldog" kategóriának kiemelt jelentőséget tulajdonítanak, mert miközben a szélesebb kategória statikusabban viselkedik, addig a magukat "nagyon boldognak" vallók aránya fluktuál. Azt egyik legbiztosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés