Előfizetői tartalom

Mit tudunk a legújabb kormányzati présről? (2.)

Portfolio
A gyógyszeripar szereplői meglepődtek, az illetékes államtitkárságok titkolóznak, a gyógyszerészek aggódnak. Így összegezhető a napokban megjelent újabb kormányzati költségvetési csomag gyógyszerkasszát érintő részének visszhangja. Közben az OEP péntek délután közölte: megkezdődtek az egyeztetések a gyógyszerkassza legújabb lefaragásáról.

Megszólalt az OEP is Péntek délután az MTI megkeresésére kifejtette véleményét a kérdésről az Országos Egészségbiztosítási Pénztár is. Az OEP szerint megkezdődtek az egyeztetések az ez évi, illetve a jövő évre vonatkozó gyógyszertámogatások csökkentéséről, amelyet kormányhatározat írt elő. Mint emlékeztettek: a 2012. és 2013. évi költségvetési hiánycél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés