Előfizetői tartalom

Mégis büntet az EU - Júniusig kaptunk időt

Portfolio
Az uniós pénzügyminiszterek hosszas vita után elfogadták a Magyarországgal kapcsolatos két bizottsági ajánlást, és döntöttek arról, hogy 2013-tól Magyarországnak járó kohéziós forrásokat fagyasztanak be. Ha a magyar kormány júniusig megteszi a szükséges lépéseket, akkor visszavonja a tanács a mostani szankciót. Olli Rehn uniós pénzügyi biztos szerint erőteljes elkötelezettséget és ígéretet kaptak Magyarországtól a szükséges reformok végrehajtására.

2012. március 13. 17:05 Megosztás Nagyot ugrott a forint a brüsszeli hírekre Hullámszerű forinterősödést okozott az az első kora délutáni jelentés, miszerint elhalasztották Brüsszelben a már csaknem biztosra vett döntést, a Magyarországnak szánt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés