Előfizetői tartalom

Havi 70 ezer forintos pluszt kaphatnak az orvosok

Portfolio
A szakmai szervezetekkel történt egyeztetést követően megszületett a kormánydöntés az egészségügyi ágazatban foglalkoztatottak élet-és munkakörülményeinek javítását szolgáló intézkedésekről - derül ki a Kormányszóvivői Iroda hétfő délután kiadott tájékoztatójából. A döntés részleteit sajtótájékoztató keretében ismerteti a kormány, amelyen részt vesz Giró-Szász András kormányszóvivő, Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter és Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár. Közben keddi számában a Népszabadság saját értesüléseire hivatkozva ismertette a béremelés részleteit.

Kiszivárgott hírek A napilap keddi számában azt írta, hogy a kedden bejelentésre kerülő béremelés nem lesz általános az egészségügyben, mivel egyelőre csak az alkalmazottként dolgozó orvosok kapnak plusz pénzt. A Rezidensszövetség korábbi követelése (kezdő orvosok átlagbére nettó 200 ezer, a szakorvosoké pedig nettó 300 ezer forint legyen) több lépcsőben valósulhat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés