Előfizetői tartalom

Hatalmas meglepetés érkezett a magyar gazdaságról! (2.)

Portfolio
Nagyot javultak a magyar feldolgozóipar kilátásai: a feldolgozóipari beszerzési menedzser index (bmi) márciusban 56,8 pont volt, míg a februári adatot 50,5 pontról 51,2 pontra vizsgálta felül az MLBKT. Mindez a szektor kilátásainak és növekedésének jelentős javulását mutatja. A számok mögött vélhetően már érződik a Mercedes-gyár megrendeléseinek megjelenése is.

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság mai jelentése szerint a magyar feldolgozóipari bmi szezonálisan kiigazított értéke 56,8 pont volt, két hónapja jelzi a szektor bővülését, 2011 februárja óta a legmagasabb érték.Az 50 pont jelenti a konjunktúra és dekonjunktúra határát, azaz e fölött a szektor növekedésére, alatta csökkenésére lehet számítani....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés