Előfizetői tartalom

Máris módosul a telefonadó? - Kedden tárgyalja a kormány

Portfolio
Jövő keddi ülésén tárgyalja a kormány a Nemzetgazdasági Minisztérium által javasolt telefon- és internetadót - tudta meg a hvg.hu. A portál információi szerint a Nemzeti Fejlesztési minisztérium pénteken egyeztetett az iparági szereplőkkel és itt kiderült, hogy Matolcsy György tárcája nem egyeztetett előre az NFM-mel. Közben megérkezett az első reakció a kormány oldaláról az újabb adóötletről, Nyitrai Zsolt biztos benne, hogy nem lesz internetadó.

Kedden dőlhet el A portál szombati cikke emlékeztet arra, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pénteken kora délutánra hívta meg egyeztetésre a magyarországi telekomcégeket a különadó ügyében, amely jelenleg az Európai Unió Bírósága előtt fekszik. "Elkerülhetetlen volt, hogy az igazából ne az internetadóról szóljon a megbeszélés" - árulta el a lapnak az egyik iparági...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés