Előfizetői tartalom

Izrael már támadna, Amerika még várna - 100 dollárnál a Brent

Portfolio
Továbbra is a 100 dolláros magasságban áll a Brent árfolyama, nem mutatkozik érdemi elmozdulás a tegnapi zárószinthez képest. Bár a keresleti oldali kilátások gyengék, a befektetők ismét az iráni helyzetre fókuszálnak. Egy minap tartott tárgyaláson nem sikerült nagy áttörést elérni az iráni atomprogrammal kapcsolatban, az ország pdig tovább fenyegetőzik esetleges rakétatámadásokkal. Izrael már nem nézné tétlenül az urándúsítási folyamatot, Amerika viszont kivárna, hogy a szankciók kényszerítsék térdre az országot. Az olajpiacon a következő napokban a geopolitikai fejlemények lesznek reflektorfényben.

A legfontosabb Iránnal kapcsolatos hírek: - Nem hoztak áttörést a minap Isztambulban tartott iráni tárgyalások az orosz külügyminiszter jelzése szerint. Bár elégedettek az eredményekkel, de meghatározónak mondható előrelépést nem sikerült tenni az atomprogram ügyében - mondta az Interfaxnak Sergei Ryabkov. - Miközben Izrael egyre türelmetlenebb és támadást tervez Iránnal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés